2.20.2011

Sukantara Sekolah 3

2 hari lepas aku tak dapat upload pic sukantara..Sedih sebab kamera buat hal..Hari ni aku nak upload pic sukantara hari tu banyak-banyak. Special credit to Miss Yana :) Thanks sebab kamera dia sempat snap pic budak SMKKP bersukantara :). Korang layan la sendiri pic ni sendiri...

Penat budak ni sampai terjulur lidah :D

Peserta Rumah Jingga...Yes come on boyz!

Inilah mak buyung yang terkejar-kejar susun atur peserta.

Peserta perempuan pengsan selepas acara 400m..Yang lain tengok jer?

cikgu-cikgi yang sibuk bertugas

Ni lah padah kalau kurang latihan...Warm up tak cukup camner tak kejang kaki tu :)


No comments:

Post a Comment