3.30.2011

Owh Tidak!!!Mataku Merah Kembali

Baru berkesempatan aku nak update entry..Aku dapat MC dua hari bermula Selasa hingga Rabu ini gara-gara dapat sakit mata!!!Sapalah pembawa virus sakit mata ni kat sekolah. Aku pun tak perasan hari Isnin lepas. Kelam kabut idup aku. Argghh tidak!!!! Kenapalah sakit mata waktu ni?? BANYAK skor SEGAK nak kena aku key in. Huhuhu...

Aku harap la sakit mata aku ni sembuh sebelum hari Khamis...Tidak!!! Cek nak pi sekolah. Dah la kena bawak team hoki sekolah untuk MSSD Kulai Khamis ni...Mata oh mata plizz la elok2 ya sayang! Aku rindu kat sekolah tuu..terutama anak2 murid yang nakal kadangkala menghiburkan hati. Anak-anak..kalau korang baca entry ni korang doakan cikgu sembuh ya...Tak sabau nak pi sekolah!!!




* p/s mata sensitip gini ler...asyik nak sakit jer kejenya!!Leceh betuiiii.... :(

No comments:

Post a Comment