3.18.2011

Stephan Rahman Hughes....

Tadi dalam kul 830 aku merayap ke Giant Pulai Utama. Tujuan utama aku nak tengok Hikayat Merong Mahawangsa. Asyik dok nengok blog kawan jer mengatakan citer ni best sampai dua kali dia gi tgk ngan hubby dia. Ish tak ble jadik so aku pun pi jugak la nengok citer tu ngan kawan-kawan serumah. Perghh memang syok pun. Teruja jugak tengok citer ni..Jalan cerita yang menarik dan tidak membosankan. Aku suka citer epik camni. Syabas KRU atas usaha anda menghasilkan cerita sebegini! Tabik springlah...Ermm kalau lah ader orang ajak aku pi tengok citer ni sure aku tak tolak punya...hehehe best dan paling best heronya hansem. Aduhai tido malam tak lena la aku mimpikan stephan rahman hughes tu hahahah...Gagah perkasa!!! I loike hahahha

Sampai sekarang aku tak dapat lupakan stephan...oh stephan...Erm...tak sabarla nak tunggu dvd citer ni keluar...Boleh ku ulang tgk kegagahan stephan.. Hikhikhik...

Betapa gagahnya dia berdiri hehehhe :P

Uh hansemnya mamat nie..tergila-gila dah aku!Jangan aku gila sudah heheheh

1 comment:

  1. walaupun ada gangguan bunyi telefon...suara budak menangis....perhatian tetap diberikan kepada cerita ini..:-)

    ReplyDelete