11.28.2013

Laman Sesawang Bersawang & Terawang..

1 tahun 4 bulan rasa-rasanya laman sesawang  ni tak berusik. Puas jugak perah otak mengingat kembali password. Almaklumlah dah lama tak meminjamkan jejari yang tak berapa runcing ni untuk menaip. Sibuk? Mungkin salah satuh penyebab menyebabkan laman aku terabai begitu lama. Dah lama tak aktif dalam blogging. Banyak kisah terjadi..dari aku rajin blogging kat Johor sampai lah skrg ni dah berpindah ke kampung halaman (Kedah). Pheww...banyak benar kalau nak singkap satu persatu. Yang lama tak payah disingkap..kenangan yang lepas sangat indah untuk dikenang. Tersemat di sanubari... Apa2 pun In Shaa Allah harap-harap mempunyai kelapangan hidupkan semula laman yang dah bersawang ini. Amin

1 comment:

  1. Owh dah pindah rupanya.. memang betul2 lama tuh. Ambik mood utk menulis semula. Step pertama kena tukar theme lain yang boleh memberi semangat utk terus menulis. Pastu buat kunjungan muhibbah ke blog kengkawan.. Ok.. selamat menulis kembali. Rindu kat cerita2 cikgu..

    ReplyDelete