3.25.2015

Guide : Train Tix In Yunnan

Oh ya saja-saja nak share info kepada rakan-rakan di luar sana yang search tentang Kunming dan mahu ke Lijiang-Dali dan sebagainya menggunakan train. Saya uploadkan train tix. So at least korang bleh tgk ghupa tiket train kat sana. Tix dia ditulis dalam bahasa cina. Kalau ada huruf roman tu pun untuk nama kita dan info2 yang sikit ja. Lets check ya. Harap info ni mudah dan dapat membantu anda. Oh ya sebelum lupa. Sila sertakan sekali passport anda. Nampakkan nama saya bawah nama tu diprintkan sekali number passport kita. 


1 comment: