4.16.2015

Hitam Itu Menawan

"Hitam Itu Menawan"

Aku suka ayat ni. Sebabnya sesuwei untuk aku sport teacher di awal tahun macam ni. Maklumlah awai tahun macam ni la aku nak nampak lain dari yang lain. Makin “metalik” tau. Kalah dayang senandung haha..terbakaq dek cahaya matahari. Lagipun hampir sebulan lebih start dari merentas desa awai bulan januari hari tu aku asyik sibuk dengan sukan sehingga lah ke akhir bulan 4 ni nanti.


Sepanjang sukan balapan dan padang MSSK aku berjemur sakan. Sampai perit muka-muka makngah. Tgk cermin pun rasa macam cermin tu saja2 bohong. Haha..sampai macam tu sekali. Ya la I tak kenal I punya rupa. Hitam sangat haha..pakai bedak bertempek-tempek pun belum tentu putih. Okay aku kongsikan satu pic dari rakan seperjuangan : Cik Aida Daut. Thanks sbb lukis pic ni. Jom recognise sport teacher in a year. 

Recognise my skin color! Tone in April and tend to be dark earlier hahaha...

Aku nak ambik kesempatan ucap Tahniah pada team Baling/sik sebab jadik JOHAN MSSK 2015. Tahniah jugak kat yang terpilih ke MSSM mewakili KEDAH. Tak lupa untuk team DKBB. Walau duduk di tangga ke empat, cikgu tetap berbangga sebab punya atlet seperti anak2 sekalian. Luv u so much my boys and girls. 

Paveena n me 

jurulatih n atlet. Mana satu ni??

Time ni dok sokong atlet lompat tinggi

kami 3 cik.. :)

sesi malam : ppd bertemu atlet. Apa pesan en. aziz tu?

my gal tasya.. our dkbb sprinter

Lyna in action 2000m lari berhalangan

senyum seorang juara!


No comments:

Post a Comment