5.20.2015

Hadiah Mug Misteri

Hari Guru baru saja berlalu.. Ya rata-rata tengok sekolah sambut pada 18 Mei. Hehe bersamaan dengan birthday aku. Nothing much to say for this two event, sebabnya awal-awal pagi dah dikejutkan dengan berita akak aku masuk ward. Nanar sekejap. Tak ingat dah hari guru tak ingat dah sambutan ulangtahun kelahiran. So banyak habiskan masa di rumah. Kakak pun dah discharge awal pagi tu jugak.

Esoknya masuk sekolah, menonong masuk bilik guru. Tak der rasa nak say say "selamat hari guru" bagai. Ya tak terasa pun.. rasa hari-hari2 aku adalah hari guru sebab sentiasa dengan pelajar di sekolah. Sampai tempat duduk tgk ada bungkusan atas meja. Eh....tiada bernama. Aku punyakah? teman sekerja cakap mmg atas meja aku. Ada yang letakkan. Tapi siapa? Terima kasih tak terhingga..walaupun tak tahu siapa pengirimnya Cikgu ucapkan TERIMA KASIH atas ingatan. Tak de hadiah pun tak pa. Cukup ucapan. Sbb aku tahu pelajarku ramainya bukannya dari kalangan orang berada. Segelintir sahaja. So..anak-anak dah masuk hari ke-3. Hati Cikgu masih tertanya. Siapakah pengirimnya? :)

dari siapakah mug comel ini?

No comments:

Post a Comment